KERST BIJ
MEATLCUB
Vier kerst bij Bistro Meatclub van het Grand Hotel Beatrix! 🎄
‌Wij serveren ons 4-gangen kerstmenu op woensdag 25 en donderdag 26 december
Inloop om 18:00 uur of 19:00 uur
Wij ontvangen bij uw reservering graag uw gewenste aanvangstijdstip, uw menukeuzes en eventueel de allergieën waar wij rekening mee dienen te houden. Reserveren is mogelijk via de reserveringswidget.
‌
‌UPDATE 05/12
‌woensdag 25 december (eerste kerstdag) - VOL*
donderdag 26 (tweede kerstdag) - nog 5 tafels vrij
‌
‌*bel naar 0223 624000 om een wachtlijst reservering te maken
‌
‌KERSTAMUSE
Parmezaan-espuma | zoetzure tomaat | basilicum-olie | krokante basilicum
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
VOORGERECHT
Tataki van tonijn | furikake | wakamé | engelenhaar-chilipeper | bosui | ponzu-vinaigrette
of
Carpaccio van eendenborst | vijf specerijen | sjalot | paddenstoelen | balsamico-crème
of
Tartaar van puntpaprika | zoete geitenkaas-crème | amandel | bleekselderij-vinaigrette (V)
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
TUSSENGERECHT
Romige knolsoep | gemarineerde knol | truffel-olie | krokantje van bladerdeeg en truffel (V)
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
HOOFDGERECHT
Gebakken zalmfilet | aardappel | bieslook | bimi | citroen | knoflook-kappertjesbotersaus
of
Langzaam gegaarde shortrib | aardappel | rozemarijn | paddenstoelen | jus van shortrib
of
Paddenstoelenrisotto | crème van burrata | Parmezaanse kaas | crumble van walnoot (V)
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
NAGERECHT
Warme millefeuille van appel en bladerdeeg | vanille-ijs | saus van gezouten karamel
of
Kaasplankje | chutney van vijgen en dadels | kaasbrood met kaneel en walnoot (+ € 6,-)
Menu € 59,- p.p.